30 Απριλίου 2012

Επιτέλους...

Πριν λίγες μέρες κατάφερα να τελειώσω τη δεύτερη εικόνα μου, την Παναγία την οδηγήτρια. Ξεκινώντας την αγιογραφία νόμιζα ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά δεν είναι τελικά τόσο απλά όσο φαίνονται... τουλάχιστον όσο φαίνονταν στα δικά μου μάτια! Ωστόσο, όταν τελειώνει μια εικόνα, το αποτέλεσμα (παρόλο που έχει πολλές ατέλειες καθώς έχω πολλά να μάθω ακόμα) με κάνει να θέλω να ξεκινήσω κι άλλη... 


Και αυτή είναι η πρώτη...


6 σχόλια:

 1. Πολύ όμορφες...Μπράβο σου Μαρίνα, το θεωρώ πολύ δύσκολο να αγιογραφείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειες τις βλέπω!!! Καλό μήνα, Μαρίνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλό μήνα κορίτσια! Ευχαριστώ που περάσατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαρίνα γεια, από Χρυσομέλισσες, εγώ αγιογραφώ πάνω από 15 χρόνια και ακόμη μαθαίνω, αλλά οι εικόνες είναι πολύ καλές,πράγματι έχεις κάποιες ατέλειες όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες βέβαια, αλλά να ξέρεις ένα πράγμα: η Αγιογραφία θέλει καθημερινή εξάσκηση, αν σ ενδιαφέρει και θέλεις να συνεχίσεις και να γίνεις καλύτερη, κοριτσάκι μου θα κουραστείς, θέλει να ρίξεις πολλή δουλειά, πολλή και καθημερινή δουλειά.
  Εγώ τώρα μετά από 15-16 χρόνια σκληρής δουλειάς, βγάζω μεν μία εικόνα σε 2 ημέρες αλλά για να φθάσω ως εκεί έχω δουλέψει ατέλειωτες ώρες, δεν μετριώνται καν.
  Υπομονή λοιπόν και προπαντός επιμονή και δουλειά.
  Να είσαι καλά ο Θεός να σε βοηθάει και να σου δίνει δύναμη.
  Σε φιλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές Εύα, πραγματικά η αγιογραφία θέλει πάρα πολύ δουλειά, εξάσκηση και πολλά μαθήματα επίσης, που δεν έχω κάνει... Περισσότερο όμως αυτό που είπες στο τέλος,υπομονή!!! Φιλάκια, να'σαι καλά! Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...